Grad plaća: BESPLATAN VRTIĆ za treće i svako naredno dete

Lokalne vesti - Sreda 08.01.2020 - 10:56

Od početka ove godine u Vranju je stupila na snagu Odluka o izmeni i dopuni Odluke o materijalnoj podršci porodici za novorođeno dete i prvorođeno dete u Novoj godini.

POdrška porodicama sa više dece FOTO: Profimedia POdrška porodicama sa više dece FOTO: Profimedia
Ovom odlukom predviđena je materijalna podrška porodicama sa decom na teritoriji grada Vranja za ostvarivanje prava na besplatan boravak u Predškolskoj ustanovi "Naše dete“
 
U skladu sa tim, boravak u vrtiću trećeg i svakog naredno rođenog deteta porodica biće besplatan, a sredstva za ove namene obezbeđena su iz budžeta Grada
 
Zahtevi za ostvarivanje prava na besplatni boravak dece u Predškolskoj ustanovi podnose se u Odeljenju za društvene delatnosti - Odsek za dečiju zaštitu Gradske uprave grada Vranja.
 
Formular možete naći na zvaničnom sajtu grada Vranja, na linku http://www.vranje.org.rs/vest.php?id=15280&oblast=vesti
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
IZLIZANE LAŽI PRED IZBORE
08.01.2020. , 18:55
Do juče su roditelji plaćali vrtić i za četvrto rođeno dete jer im je pre sedam godina grad ukinuo besplatan vrtić, na predlog sadašnje i tadašnje direktorke Vesne Terzić, a sadA odjednom, PRED IZBORE, našle se pare da pokriju taj trošak čak i za treće dete u porodici. Zašto to ne objasnite lopovi gradski. Ovo što radite je sa vaše strane već viđeno. Potrajaće važenje odluke dok ne prođu izbori pa onda opet menjaj odluku i ukidaj besplatan vrtić za sve jer mora da ima pare za rad stranačkih pacova na PP poslovima, za terevenke u stranku i van nje i sve na potpis, pa za prekovremeni rad koji svakog meseca osveži platu odabranima i poslušnima,onda i za bolje limuzine da se sekretarice voze na ispit kulturno i tome slično. A za decu i stare ima po malo samo pred izbore. Gadi mi se...SRAMOTA ZA GRAD!!!
Budala
08.01.2020. , 23:48
Pre sest meseci ja sam podneo za vrtic. I tako to si ostade mrtvo slovo na papiru. Muka mi je i povraca mi se zto zivim u ovakvoj zemlji.
Budala
08.01.2020. , 23:48
Pre sest meseci ja sam podneo za vrtic. I tako to si ostade mrtvo slovo na papiru. Muka mi je i povraca mi se zto zivim u ovakvoj zemlji.