Grad Vranje usvojio predlog za pomoć srednjoškolcima

Lokalne vesti - Četvrtak 30.11.2023 - 10:14

Na sedmoj sednici Privremenog organa Grada Vranja, između ostalog usvojeni su Izveštaj o radu Predškolske ustanove „Naše dete“ za radnu 2022/2023. godinu, Godišnji plan rada ove ustanove za 2023/2024., kao i Informacija o pripremljenosti Predškolske ustanove za rad u 2023/2024. godini.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Takođe, članovi Pripremenog organa Grada Vranja razmatrali su i usvojili  Predlog Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2024. godinu na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za izbor najboljih u vranjskom sportu.
 
Usvojeni su i Predlog Odluke o određivanju subjekata od posebnog značaja za zaštitu i spasavanje na teritoriji grada Vranja, Predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe za izradu Lokalnog plana upravljanja otpadom, kao i Predlog Odluke o dodeli jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola na teritoriji grada Vranja, koji su državljani Republike Srbije.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: