Gradonačelnik priredio prijem za članove Odbojkaškog saveza (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 06.07.2022 - 11:52

Povodom Balkanskog prvenstva u odbojci, koje se održava u Vranju, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević priredili su prijem za predstavnike Odbojkaškog saveza Srbije, direktorku Biljanu Mihailović, selektora Mirjanu Musulin i članice kadetske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Foto: G.Mitić/OK Radio Foto: G.Mitić/OK Radio
Poželevši gostima dobrodošlicu, gradonačelnik dr Slobodan Milenković  istakao je da Grad Vranje ima privilegiju i čast da bude domaćin ovakvog prestižnog takmičenja. 
 
Balkansko prvenstvo u odbojci u Vranju okupiće preko 100 učesnika, odnosno 7 reprezentacija i to: iz Turske, Bugarske, Moldavije, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Srbije. 
 
U narednim danima u Sportskoj hali u Vranju igraće se odbojka na najvišem mogućem nivou, što će za ljubitelje sporta biti izuzetan ugođaj.
 
- Odbojkaški Savez Srbije na najbolji mogući način predstavlja odbojkaški sport Srbije u međunarodnim odbojkaškim organizacijama, ali i organizuje nacionalna takmičenja i preduzima aktivnosti na unapređenju i afirmaciji  odbojkaškog sporta.
 
Zahvaljujući dobroj organizaciji, decenijama unazad, sve vaše reprezentativne selekcije ostvaruju velike uspehe i tako Srbiju predstavljaju na najlepši način - rekao je Milenković.
 
Gradonačelnik je govorio i o aktivnostima i realizovanim projektima na teritoriji grada u oblasti sporta.
 
- Razvoj školskog sporta, rekonstrukcija i izgradnja multifunkcionalih terena, uređenje Gradskog stadiona,  samo su neki od važnih projekata realizovanih u cilju unapređenja i razvoja sporta. Takav trend biće nastavljen i u narednom periodu - istakao je Milenković.
 
Nakon toga, gradonačelnik je takmičarkama poželeo puno uspeha u predstojećem nadmetanju i mnogo medalja u budućnosti. 
 
- Vi ste primer upornosti, rada i talenta, primer mladim ljudima da se posvećenošću mogu  dostići  snovi. 
 
Želim vam prijatan boravak u našem gradu i da iz Vranja ponesete lepe uspomene - zaključio je gradonačelnik. 
 
Na srdačnom dočeku zahvalila se sportska direktorka Odbojkaškog saveza Srbije, Biljana Mihailović. 
 
- Drago mi je što je Odbojkaški savez Srbije prepoznao Vranje kao jednu pravu sredinu sa odličnim uslovima za održavanje ovog takmičenja. Nadam se da ćemo rezultatima opravdati poverenje i uzeti medalju na takmičenju - naglasila je direktorka. 
 
Svečano otvaranje Balkanskog prvenstva u odbojci, predviđeno je za večeras od 19 sati u Sportskoj hali u Vranju. 
 
Od 20 sati na programu je utakmica Srbija-Moldavija.

Foto Galerija

Odbojkašice Srbije-prijem kod gradonačelnika

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: