Gradonačelnik: Volite Vranje i ŠIRITE LJUBAV(FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.06.2019 - 13:34

U sali Načelstva u Vranju, gradonačelnik Vranja i najviše lokalno rukovodstvo organizovali su prijem povodom Duhovskog ponedeljka, gradske slave grada Vranja.

"Da grad učinimo prosperitetnijim i boljim za život FOTO: G. Mitić/OK Radio
Zvanice su dočekivali gradonačelnik Milenković, njegov zamenik Nenad Antić, predsednik Skupštine grada Dejan Tričković i gradska većnica Zorica Jović.
 
Među zvanicama su bili pripadnici Policijske uprave Vranje, BIA-e, direktori gradskih javnih preduzeća i ustanova, zaposleni u Gradskoj upravi i njenim službama, predstavnici Eparhije Vranjske, privrednici i predstavnici javnog i kulturnog života.  
 
U pozdravnoj reči, gradonačelnik Slobodan Milenković je istakao da je od ove godine koncept proslave malo drugačiji, uz blagoslov Episkopa vranjskog, Pahomija.
 
To podrazumeva svečani prijem u gradskoj kući nakon jutarnje liturgije, dok će litije gradskim ulicama krenuti u predvečernjim časovima.
 
- Smatramo da Grad Vranje, kao i svi srpski domaćini, treba da slavi svoju slavu tokom čitavog dana i u svojoj kući – rekao je Milenković.
 
Gradonačelnik je, čestitajući slavu svim građanima Vranja, rekao da je ljubav osnovni motiv i ideja vodilja proslave.
 
- Volite Vranje i širite ljubav, jer time jačamo i zajedništvo.
 
Samo zajedno možemo naš grad učiniti prosperitetnijim i boljim za život, što je naš osnovni motiv - poručio je gradonačelnik. 
 
On je pozvao sugrađane da prisustvuju litijama koje kreću od 18:30 časova.
 

Foto Galerija

Prijem povodom gradske slave 2019.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: