Gradonačelnik Vranja posle paljevine automobila: Zmija ima dve glave!

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.03.2013 - 15:11

Povodom ponovne paljevine „juga 55“ Dragana Antića, oglasio se njegov sin, gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Antić Antić

On je kazao da je ovaj treći napad na porodicu Antić shvatio kao ličnu opomenu i poruku.

– Moji roditelji žive mirnim penzionerskim životom i apsolutno nisu izloženi nikakvom obliku društvenog, javnog ili političkog života.

Celog života su se izdržavali od svog poštenog rada i drugi napad na njihovu imovinu je ostavio posledice po njihovo psihičko stanje.

Svesni smo svi u porodici da je ovo poruka isključivo za mene, a na žalost moji roditelji su kolateralna šteta. Evidentno je da zmija ima još jednu glavu koja nije odsečena, te očekujem da policija i sada dobro odradi svoj posao – kaže Antić.

On ističe da su komšije u naselju Češalj uznemirene, ali da razloga za paniku i osećaj nesigurnosti nema.

– I posle svega mogu da kažem da smo kao celina miran grad i ovde je samo reč o sitnim kokoškarima koji ovom društvu apsolutno ništa ne znače.

Ko ima šta da mi kaže neka bude malo muževniji i neka mi izađe na crtu, a ne da se sa mnom obračunava na ovaj kukavički način – kaže Antić, napominjući da je njegov otac Dragan za kupovinu sada zapaljenog automobila uzeo kredit kod banke.

Gradonačelnik na kraju ističe da kao i svaka žrtva ovakvih i sličnih krivičnih dela sumnja u određene grupacije ljudi, ali nije želeo da saopšti na koga konkretno misli.

Komšije pričaju da je u toku noći između nedelje i ponedeljka odjeknula snažna detonacija od koje su na pojedinim prozorima popucala i stakla.

Inače, 30. juna 2011. godine najpre je ispred stambene zgrade u kojoj živi Zoran Antić sa porodicom zapaljen automobil marke „pasat“ u njegovom vlasništvu, a onda je vozilo njegovog oca „jugo 55“ zapaljivim koktelom oštećen 6. februara prošle godine.

Od 2011. godine do danas u Vranju je zapaljeno 16 automobila.

Decembra prošle godine u velikoj akciji Žandarmerije i kriminalističke policije uhapšeno je osam osoba zbog sumnje da su palili tuđu imovinu i narušavali javni red i mir.

Oni se još uvek nalaze u pritvoru i čekaju podizanje optužnice pred nadležnim sudom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: