Gradska uprava kreće sa ELEKTRONSKIM USLUGAMA

Lokalne vesti - Sreda 20.02.2019 - 11:26

Gradska uprava Vranja obavestila je građane da je od srede, 20. februara počelo postavljanje elektronskih usluga lokalne samouprave na zvaničnom nacionalnom portalu eUprave.

Zvanični nacionalni portal eUprave FOTO: Printscreen Zvanični nacionalni portal eUprave FOTO: Printscreen
Zvanični nacionalni portal eUprave nalazi se na adresi www.euprava.gov.rs.
 
Elektronske usluge lokalne samouprave realizuju se u skladu sa aktivnostima Vlade Republike Srbije usmerenim ka digitalizaciji svih javnih servisa i Zakona o elektronskoj upravi, kažu iz Gradske uprave.
 
Na portalu se nalaze sve elektronske usluge Odseka za lokalnu poresku administraciju, dok će se postavljanje svih ostalih usluga koje pruža Gradska uprava vršiti kontinuirano do kompletnog uvođenja sistema elektronske uprave
 
- Građanima će na ovaj način, biti omogućeno elektronsko upravno postupanje i elektronsko komuniciranje sa nadležnim službama Gradske uprave bez čekanja na šalterima. 
 
Sam postupak elektronskog podnošenja zahteva je veoma jednostavan i detaljno opisan na samom portalu eUprave za svaku uslugu ponaosob. 
 
Na ovaj način biće unapređene elektronske usluge na lokalnom nivou, što će doprineti većoj efikasnosti i bržoj realizaciji zahteva građana – ukazuje se u saopštenju Gradske uprave Vranja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: