Gradska uprava osuđuje postupak svog službenika: Komunalni policajac SUSPENDOVAN

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.08.2020 - 10:06

Nakon hapšenja jednog od pripadnika Odeljenja Komunalne policije, saopštenjem se oglasio načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović.

Najavljene najstrožije mere unutrašnje kontrole FOTO: D. Ristić/OK Radio Najavljene najstrožije mere unutrašnje kontrole FOTO: D. Ristić/OK Radio
U petak uveče lišen je slobode D. M. pripadnik Odeljenja komunalne policije u Vranju, zbog postojanja opravdane sumnje da je vršio prodaju psihoaktivnih supstanci
 
- Odmah po dobijanju zvaničnog izveštaja od nadležnih organa, osumnjičenom komunalnom policajcu, u skladu sa svojim ovlašćenjima, izrekao sam meru udaljenja sa rada i on je suspendovan
 
Kao načelnik Gradske uprave, izražavam najoštriju osudu ovog sramnog čina i najavljujem sprovođenje najstrožijih mera unutrašnje kontrole i odgovarajućih organizacionih promena - saopštio je Aritonović. 
 
Gradska uprava i gradsko rukovodstvo, ograđuju se od ovakvih postupaka pojedinaca i u ovom slučaju pružamo punu podršku Višem javnom tužilaštvu, koje predano i odgovorno radi svoj posao, dodaje se u saopštenju. 
 
- Ove stvari ne mogu i ne smeju da ostanu nekažnjene - poručuje se u saopštenju načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: