Gradski činovnici i direktori na OBUCI za uštedu energije

Lokalne vesti - Sreda 04.09.2019 - 11:25

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković kao predsedavajući Saveta za energetsku efikasnost grada Vranja, u saradnji sa UNDP, inicirao je organizovanje obuke za unos podataka u Informacioni sistem za energetski menadžment (ISEM).

Obuku drže stručnjaci UNDP FOTO: vranje.org.rs Obuku drže stručnjaci UNDP FOTO: vranje.org.rs
Obuku za službenike Gradske uprave, osnovnih i srednjih škola i ustanova kulture održali su stručnjaci UNDP uz pomoć energetskog menadžera grada Vranja
 
Prikupljeni podaci o potrošnji i troškovima za energiju, energente i vodu unose se u Informacioni sistem za energetski menadžemnt (ISEM) koji je integrisan sa programom Ministarstva rudarstva i energetike
 
Na taj način omogućava se praćenje pojedinačne potrošnje svakog objekta i ostvarivanje uštede
 
Obuka je organizovana u okviru projekta "Uklanjanje prepreka za promovisanje i podršku sistemu energetskog menadžmenta u opštinama u Srbiji", čime je nastavljena uspešna saradnja sa UNDP/GEF.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: