Gradsko veće dalo saglasnost za rekonstrukciju JAVNOG OSVETLJENJA

Lokalne vesti - Sreda 24.11.2021 - 10:38

Na 64. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, većnici su dali zeleno svetlo na Projekat javno privatnog partnerstva za rekonstrukciju i racionalizaciju javnog osvetljenja na teritoriji grada Vranja i Odluku o pokretanju postupka otuđenja pokretnih stvari iz javne svojine Grada Vranja u postupku javnog nadmetanja.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs
Na sednici su, takođe, razmatrani i prihvaćeni Izveštaj o radu Predškolske ustanove ,,Naše dete” i Godišnji plan rada ove ustanove za školsku 2020/2021. godinu, kao i Informacija o pripremljenosti PU ,,Naše dete” za rad u radnoj 2021/2022. godini. 
 
Takođe, prihvaćeni su Predlog pravilnika o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine, koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine grada Vranja i Tekst javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2021. godinu. 
 
Prihvaćeni su i predlozi Rešenja o obrazovanju Organizacionih odbora za obeležavanje 31. januara Dana grada, ,,Svetosavske nedelje" i ,,Najbolji u vranjskom sportu u 2021. godini".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: