Gradu nove KLUPE I ĐUBRIJERE, savesnim platišama KANTE

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.04.2019 - 12:30

„Komrad“ iz Vranja počeo je sa postavljanjem novih klupa i đubrijera u glavnoj ulici i gradskom šetalištu.

Nove đubrijere u glavnoj ulici FOTO: G. Mitić/OK Radio Nove đubrijere u glavnoj ulici FOTO: G. Mitić/OK Radio
Prema rečima Nele Cvetković, izvršne direktorke „Komrada“, grad Vranje je nabavio 42 klupe, 42 đubrijere i 1.400 kanti za smeće namenjenih domaćinstvima iz lokalnog fonda za zaštitu životne sredine.
 
- Upravo postavljamo đubrijere u ulici Kralja Stefana Prvovenćanog a klupe na starom delu šetališta.
 
Radimo planski i po preporuci gradskog urbaniste Jelene Marković tako da će klupe biti stilski biti uklopljene uz postojeće kandelabere u ovom delu – kaže Cvetkovićeva za OK Radio.
 
Postojeće klupe se neće bacati već će biti preraspoređene, kaže direktorka i dodaje da će neke od postojećih klupa biti postavljene i kod Robne kuće.
 
„Komrad“ je počeo i sa novim krugom podele plastičnih kanti za đubre domaćinstvima koja na vreme izmiruju svoje račune prema ovom javnom preduzeću.
 
Cilj je da se građani stimulišu da redovno plaćaju račune.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
ivana
08.04.2019. , 15:06
te kante dobijaju oni koji neredovno placaju racune a mi koji smo redovni platise nikad nismo dobili kante niti cemo ih dobiti
BR
08.04.2019. , 16:13
Djubrijere, kako ih vec zovu, jesu preko potrebne i to podrzavam. Nadam se samo da ce da potraju. Lepo bi bilo i da klupe potraju jer ih menjamo svake druge godine. A sto se tice placanja racuna, to ce i dalje da ostane isto: ko placa i dalje ce da placa, ko ne placa...Nazalost...
Slobodan
09.04.2019. , 10:05
Tako je Ivana. Nikada svesne platise nisu dobile nista od Komrada. Uglavnom su te besplatne kante dobijali njihovi rodjaci i prijatelji a neki od njih cak i ne placaju uslugu iznosenja smeca. A sto se djubrijera tice, podjite od autobuske ka donjem Knez Petrolu. Nema ni jedna jedina kanta. Taj deo grada je jedan od najprljavijih. Da ironija bude veca, u tom delu grada zivi Generalnu direktor firme. Njemu izgleda ne smeta sto do kuce prolazi tim prljavim ulicama punim smeca.

11.04.2019. , 10:38
Nismo cak ni na listi cekanja.