GRČKI DRŽAVLJANI se slupali kod Hana

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.04.2019 - 10:56

U saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju rano ujutru dogodila na Koridoru 10 kod Vladičinog Hana, teško je povređena državljanka Grčke (67), saopštila je Policijska uprava Vranje.

Udarili u metalnu zaštitnu ogradu FOTO: D. Ristić/OK Radio Udarili u metalnu zaštitnu ogradu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema navodima policije, vozilo marke „volvo“ nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Grčke (63), kretalo se državnim putem drugog A reda broj 258, iz pravca Niša prema Vranju.
 
Iz, za sada, nepoznatih razloga, vozilo je oko 2:30 časova skrenulo sa kolovoza kod sela Urvič i čeonim delom udarilo u metalnu zaštitnu ogradu.
 
Tom prilikom, teške telesne povrede zadobila je putnica u vozilu (67) a medicinska pomoć joj je ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju.
 
Pripadnici policije su obavili uviđaj na licu mesta, a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu.
 
Tužilac je naložio da se protiv vozača podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: