"Grom": U Vranju i okolini uhapšeno šest osoba

Lokalne vesti - Petak 06.12.2013 - 18:32

U akciji “Grom” koju sprovodi MUP Srbije na teritoriji cele zemlje, do sada je u Vranju i okolini uhapšeno šest osoba za koje se sumnja da su narko dileri, ali i zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Ilustracija Ilustracija

Po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju, doneto je rešenje o zadržavanju jednoj osobi iz Vranja, zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge.

Od osumnjičenog je oduzeto 15,94 grama materije za koju se sumnja da je heroin koja je bila pripremljena za dalju prodaju.

- Kod dve osobe u Vranju, pronađeno je po jedan gram materije za koju se sumnja da je marihuana.

Protiv ovih osoba biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kod jedne osobe u Preševu pronađena je poluautomatska puška kalibra 7,62 milimetra kineske proizvodnje, dve lovačke puške sa 69 patrona, 14 metaka za pištolj kalibra 9 milimetara i jedan puščani metak kalibra 7,62 milimetra u ilegalnom posedu.

Protiv ove osobe biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija – saopšteno je iz Policijske uprave u Vranju.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: