Hakovan sajt opštine Bujanovac

Lokalne vesti - Nedelja 28.07.2013 - 17:49

Vranje/Bujanovac – Sajt opštine Bujanovac ponovo se našao na meti hakera.

hakovani sajt opštine Bujanovac hakovani sajt opštine Bujanovac

Ovoga puta na internet portal te opštine na albanskom i engleskom jeziku postavljena je mapa Srbije bez Kosova i Metohije, dok se na srpskoj verziji, Kosmet nalazio u sastavu Srbije.

Šef koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković osudio je hakerski napad na sajt opštine Bujanovac i ocenio da je to još jedna u nizu provokacija.

- Može se reći da je to još jedna u nizu očekivanih provokacija na briselske pregovore i očekivanje da će nadležni organi Srbije ishitreno i neadekvatno reagovati - istakao je Stanković.

Navodeći da je u toku ove godine u tri navrata rušen sajt Skupštine opštine Bujanovac, on je rekao da je već u toku dana na albanskom i engleskom jeziku postavljena karta na kojoj je teritorija Kosova i Metohije prikazana u sastavu Srbije.

- Sajt uređuju dve srpske firme iz Prokuplja i Niša, uz pomoć Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj Skupštine opštine Bujanovac i lokalna samouprava nije inicirala i nema nikakvih veza sa izmenom sadržaja karte - kazao je Stanković.

 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: