Han bez vode od sinoć zbog nestanka struje u Fabrici vode u Polomu

Lokalne vesti - Nedelja 26.11.2023 - 09:30

Vladičin Han je od sinoć bez vode zbog nestanka struje u Fabrici vode u Polomu.

Foto S.Tasić/OK RADIO Foto S.Tasić/OK RADIO
Iz Vodovoda kažu da će normalizacije vodosnabdevanja biti kada ponovo „dođe“ struja, tačnije izvesno vreme nekon toga, jer je potrebno ponovo napuniti sisteme.
 
Iz Elektrodistribucije Vranje – odeljenje u Vladičinom Hanu, kažu da očekuju otklanjanje kvara u toku dana, ali da ne mogu da kažu ništa precizno „jer ne smeju da daju informacije novinarima“.
 
To isto kažu i u pojedinim službana u Vranju.
 
Takođe, nemoguće je uspostaviti ni kontakt sa dispečerima, kao ni sa rukovodstvom Elektropdistribucije Vranje, „jer je nedelja, pa oni ne rade“.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Igor
26.11.2023. , 14:30
Pa zato treba u elektrodistribuciji da imaju dežurne za vikend, kad u selima oko vranje nestane zimi struja, ekipe iz distribucije dolaze u patikama da idu po liniji da otklanjaju kvarove

26.11.2023. , 18:45
Gradjani Hana vratite se odakle ste dosli jer tamo ima izvorska voda cista i pitka a vas dom place za vas i vase potomke.... Ostadose sela prazna bez naroda sve otislo u grad nazalost...