Hapšenje u Velikom Trnovcu: Pronađeni heroin i psihoaktivni lekovi

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.10.2019 - 10:57

Više javno tužilaštvo u Vranju odredilo je tokom vikenda zadržavanje N. V. iz Velikog Trnovca kod Bujanovca, zato što je u svojoj kući, zbog prodaje, držao nedozvoljene supstance.

Pronađeno pet paketića sa ukupno 56 grama heroina FOTO: Getty Images/ilustracija Pronađeno pet paketića sa ukupno 56 grama heroina FOTO: Getty Images/ilustracija
Pripadnici policije u Vranju uhapsili su V. N. (58) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Kod V. N. je pronađeno pet paketića sa ukupno 56 grama heroina, po 60 komada analgetika tramadola od 50 miligrama i trodona, takođe od 50 miligrama, kao i vagica za precizno merenje
 
Pored toga, pronađeno je i 100 mililitara sintetičke droge metadon, 64 komada leksilijuma od 3 miligrama, 21 komad ksalola od jednog miligrama, kao i 62 bensedina od pet miligrama.
 
Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden tužilaštvu.
 
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: