"Hemijski voz" dolazi u utorak

Lokalne vesti - Četvrtak 24.05.2012 - 00:43

Železnice Srbije saopštile su da će ukoliko vremenski uslovi to dozvole, u četvrtak širom Srbije krenuti "hemijski voz", koji će početi akciju suzbijanja korovske vegetacije na prugama.

Što se tiče Pčinjskog okruga, hemijski voz će na relaciji Doljevac - Preševo - državna granica - Preševo - Niš saobraćati u utorak, 29. maja. 
 
Železnice Srbije upozoravaju lokalno stanovništvo da preduzme preventivne mere zaštite i uklone sve predmete, organske materije, domaće životinje, pčele i živinu sa prostora na kojem se obavlja tretiranje vegetacije.
 
U saopštenju se dodaje da se suzbijanje vegetacije obavlja na otvorenoj pruzi i na prolaznim staničnim kolosecima u širini od 5,5 metara vozom koji saobraća prilagođenom brzinom, a preparate koji se koriste za suzbijanje vegetacije odobrilo je Ministarstvo poljoprivrede.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: