Horoskop za 11. novembar

Lokalne vesti - Petak 11.11.2022 - 09:11

Pred vama je horoskop za petak 11. novembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Vaš dnevni horoskop za 11. novembar 2022. godine vam savetuje da usporite kada je obavljanje obaveza u pitanju. Greške mogu da promene krajnji rezultat, zato je izuzetno važno da danas sve obavljate temeljno i pažljivo. U ljubavi sve ide kako treba, ali vam je potrebno više razumevanja od partnera.
 
BIK
Dnevni horoskop vam poručuje da više verujete u sebe! Danas možda osećate tenziju zbog važnog događaja, ali niste ni svesni koliko odišete samopouzdanjem i čvrstim karakterom. To će doprineti i emotivnom odnosu, jer već duže vreme privlačite osobu iz bliskog okruženja.
 
BLIZANCI
Danas možete da očekujete sjajne vesti koje će vam dati vetar u leđa! Konačno rešavate problem koji vas muči već nekoliko dana, zbog čega ćete osetiti poboljšanje i kada je finansijska situacija u pitanju. Mnogi Blizanci razmišljaju o promenama na ljubavnom polju, poslušajte intuiciju.
 
RAK
Vaš dnevni horoskop za 11. novembar 2022. godine vam predviđa konflikt, ali na kraju dana ćete shvatiti da se bespotrebno dogodio. Ne slušajte mnogo priče "rekla, kazala", već verujte samo svojim očima i ušima. Danas ste bogatiji za još jednu lekciju, a prija vam solo status.
 
LAV
Danas možete da očekujete novčane probleme. Oklevaćete da pitate za pozajmicu, ali ako već prelomite, potrudite se da to bude član porodice. Ne ustručavajte se da prihvatite pomoć ni od osobe koja vam je za kratko vreme prirasla k srcu, emocije su evidentne.
 
DEVICA
Konačno je došlo vaših pet minuta! Uživajte u plodovima rada i truda, najbolje bi bilo da ovaj dan provedete u krugu bliskih ljudi. Častite se nekom dobrom kupovinom, posvetite sebi i čistom hedonizmu! Uveče vas čeka jedno novo poznanstvo, vreme je da nove ljude pustite u svoj život.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 11. novembar 2022. godine vam nameće pomalo toksične ljude, čija vam energija ne prija. Nema potrebe da provodite vreme na silu tamo gde se ne osećate dobro. Okružite se pozitivnim i uspešnim ljudima, od kojih možete očekivati sjajnu poslovnu ponudu!
 
ŠKORPIJA
Prezadovoljni ste poslovnim rezultatima koje postižete, a vaš uspeh primećuju i ostali! Danas je idealan dan za pokretanje promena ako se bavite privatnim biznisom, a možete da očekujete i priliv novca! Dopada vam se jedna osoba, ali slušajte sebe i ne mislite o tome šta će drugi reći.
 
STRELAC
Dnevni horoskop vam poručuje da se ne tangirate oko priča koje čujete o sebi. Bićete glavna tema ogovaranja, ali samo zato što konkurencija želi da bude na vašem mestu. Posvetite se više partneru, bilo bi dobro da mu priredite neko iznenađenje i odužite se za podršku koju vam pruža.
 
JARAC
Ništa nećete dobiti ako se stalno osvrćete na prošlost. Danas može da vas uznemiri jedna vest i vrati tamo gde ne treba, pa je poželjno da dodatno obratite pažnju. Drugima izgledate hladno, kažu da nemate emocije, ali niste ni svesni da ste spremni za novu ljubav.
 
VODOLIJA
Danas ste pomalo negativni, pa su moguće rasprave sa članovima porodice. Previše brinete oko nerazjašnjenih stvari, ali trebalo bi da znate da ne morate uvek vi da budete inicijator rešenja. Provedite vreme sa prijateljima, prijaće vam druženje, a večeras vas čeka zanimljiv flert.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 11. novembar 2022. godine kaže da sve što ste odugovlačili i izbegavali, danas dolazi na naplatu. Vreme je da prihvatite svoje greške, jer će vam se na taj način otvoriti novi putevi. Neodlučni ste kada je ljubavna situacija u pitanju, očekujte razgovor sa partnerom.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: