Horoskop za 14. avgust

Lokalne vesti - Nedelja 14.08.2022 - 13:03

Pred vama je horoskop za 14. avgust. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Dnevni horoskop za 14. avgust 2022. godine vam predviđa prepreke koje nisu nastale vašom krivicom. Obratite pažnju na osobu koja se nedavno priključila vašem timu, čini se da nije iskrena. Kada je ljubav u pitanju, možete se pohvaliti pažnjom koju dobijate od partnera.
 
Bik
Kada nešto zacrtate, to i dobijete. Ništa manje neće biti ni danas, puni ste elana i pozitivne energije! Obradovaće vas dobitak neočekivanog novca, ali nemojte trošiti na nepotrebne stvari. Imate puno udvarača, danas samo izaberite sa kim idete na piće!
 
Blizanci
 
Osećate da se dosta rasejani, misli vam se vrte u krug, ali nikako da dođete do rešenje. Poslušajte savet jednog člana porodice, ovog puta ima pravo. Ukoliko imate konflikt sa partnerom, danas je idealan dan za iskren razgovor.
 
Rak
Sve ono što ste nedeljama odlagali da uradite, danas stiže. Nećete moći da izbegnete odgovornost, zato zasucite rukave i prionite na posao! Oduševićete se rezultatima, a kao šlag na tortu - stiže i iznenađenje od partnera!
 
Lav
Osećate se krivim zbog tuđih grešaka, ali vreme je da mislite na sebe. Iskoristite ovaj dan za odmor, šetnju i boravak u prirodi, napunićete baterije za dalje. Partner vam u svemu ugađa, potrudite se da uzvratite istom merom.
 
Devica
Dnevni horoskop za 14. avgust 2022. godine kaže da ćete danas biti nervozni zbog bezbroj sitnica. Svuda vidite dlaku u jajetu i to čini da potcenjujete postignute rezultate. U ljubavi takođe popustite sa kočnicama, dozvolite partneru da vam skrene pažnju na greške.
 
Vaga
Sreća je što vam drugi finansijski pomažu, ali to ne znači da treba da se opustite. Danas je idealan dan da se aktivirate kada je traženje posla u pitanju, jedna ponuda će vam privući pažnju. Kada je ljubav u pitanju, ne ulazite u naredni odnos ako niste sigurni da ste prethodni završili kako treba.
 
Škorpija
 
Ne samo da briljirate u poslu, već nije moguće da ne dobijete unapređenje! Ukoliko želite napredak, obrazložite nadređenima zašto ga zaslužujete. Prija vam solo status i zato vam prestoje nova poznanstva!
 
Strelac
Danas ste veoma kreativni, a sulude ideje mogu se pretvoriti u ozbiljan biznis! Za vas više nema finasijske krize, sada samo možete uživati u rezultatima koje ste postigli. Dopada vam se "zabranjena osoba", ali vodite računa da vam se ne obije o glavu.
 
Jarac
Danas ne bi trebalo da potpisujete bilo kakve važne ugovore. Bolje ih odložite za drugi put, a poslovnim saradnicima recite da vam je potrebno da razmotrite donošenje odluke. Ukoliko patite za nekom osobom iz prošlosti, pozovite je.
 
Vodolija
Prilično ste hladni prema svojim saradnicima, a oni to doživljavaju kao nepoverenje. Mogući su sitni nesporazumi, koji će se rešiti ako pojačate svoj tim za još jednog člana. Tajna u ljubavi dolazi na naplatu, moguće je da vas čeka kraj emotivnog odnosa.
 
Ribe
 
Dnevni horoskop za 14. avgust 2022. godine vam predviđa uspeh koji je povezan sa bliskom osobom. Uživaćete u rezultatima rada, pa organizujte večeras izlazak i slavlje! Dogodiće se flert koji će ostaviti veliki utisak na vas.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: