Horoskop za 22. februar

Zabava - Subota 22.02.2020 - 08:20

Pred vama je horoskop za subotu 22. februar. Sa srećom.

Horoskop za 22. februar. Foto: Mondo Horoskop za 22. februar. Foto: Mondo

Ovan

Imaćete dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Danas radite sve rutinski. Nemojte da se premarate jer to može da utiče na zdravlje.
Bik

Provedite vreme sa ljudima koji su Vam uvek od pomoći. Potrebno je da nađete više vremena za zabavu, ne treba treba samo da se posvetite obavezama. Moguća su nova poznanstva.

Blizanci

Držite se rasporeda. Završite sve što morate, pa onda radite nešto novo. Bitno je da budete odgovorni danas. Pomalo ste rasejani.
Rak

Danas ste veoma komunikativni. Sve Vam ide od ruke. Skloni ste flertu, a ako ste zauzeti, sve je idealno u ljubavi. Romantični ste.
Lav

Biće aktivno polje novca, pa su zato mogući povećani troškovi. Usporeniji ste nego inače. Nemate motivaciju za rad. Moguć je pad energije.
Devica

Jako ste senzualni i privlačite pažnju. Skloni ste avanturama. Naredbe na poslu Vam se nikako neće dopasti, ali ono što morate da uradite ne izbegavajte.
Vaga

Ako niste raspoloženi, ne znači da ne možete da se fokusirate na obaveze koje imate. Ne shvatajte lično sve što se dešava na poslu. Što se tiče privatnog života, provedite više vremena sa porodicom.
Škorpija

Aktivirano Vam je polje ljubavi i veoma ste romantični i skloni flertu. Ako ste u vezi, onda ćete sigurno moći da uživate sa partnerom. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću ili šetajte, ako imate vremena.
Strelac

Imate dosta posla i trebalo bi da napravite plan rada. Fokusirajte se na obaveze. Moguća je nervoza.
Jarac

Danas Vam je neophodna promena. Na poslu ćete dobiti podršku od kolega. Lako dolazite do rešenja koje je pogodno za sve. Pazite se u saobraćaju.
Vodolija

Želite da neke stvari promenite u vezi. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada duže vreme. Iskoristite prilike za promene koje Vam se pružaju na poslu. Moguć je priliv novca.
Ribe

Veoma ste kreativni. Ne budite previše emotivni na poslu, jer to ne može da Vam pomogne, već može da ima kontraefekat. Racionalnost je bolji izbor.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: