Hotel Železničar dobio NOVOG VLASNIKA

Lokalne vesti - Petak 29.11.2019 - 10:53

Vranje - Hotel „Železničar“ u Vranjskoj Banji prodat je tamošnjoj firmi „Millenium resort“, potvrdio je OK Radiju narodni poslanik Slaviša Bulatović.

Priprema za prodaju trajala više od dve godine FOTO: D. Ristić/OK Radio Priprema za prodaju trajala više od dve godine FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prodaju hotela „Železničar“ pratili su mnogi problemi, najpre oko vlasništva između „Želturista“ i Železnica Srbije, a zatim i oko upisivanja u katastar, jer nije bila uknjižena kompletna kvadratura objekta, navodi Bulatović.
 
- Nakon više od dve godine tokom kojih su rešavani ovi problemi, hotel je prodat i očekujemo da investitor što pre objekat stavi u funkciju.
 
S druge strane, to će doprineti i da se Vranjska banja i dalje razvija i pozicionira se na turističkoj mapi Srbije tamo gde joj je i mestoa, a to je, po mom mišljenju, u samom vrhu – rekao je narodni poslanik za OK Radio.
 
U prilog tome idu i drugi rešeni problemi, dodaje Bulatović, kao što su prodaja „Simpo cveća“ i, nakon više decenija, prodaja nezavršenog hotela pored Banjštice, što su sve dobre vesti za Vranjsku Banju.
 
Narodni poslanik navodi da nema informaciju o sumi za koju je hotel „Železničar“ prodat, ali ocenjuje da je najvažnije da će uskoro proraditi i da rto znači još novih radnimh mesta.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vranjska spa
29.11.2019. , 18:08
Svaka cast poslanice. Uz tebe je cela Vranjska Banja. Konacno da se i Vranjska Banja nadje na turistickoj mapi Srbije, sa svojim turistickim potencijalima.