Humana akcija: Državnih 100 EVRA dajte onima kojima su POTREBNIJI

Lokalne vesti - Nedelja 31.05.2020 - 08:15

Nedžat Beljulji, privrednik i vlasnik bujanovačke TV "Spektri", pokrenuo je inicijativu da svi koji to mogu, 100 evra državne pomoći uplate u humanitarni fond.

Nedžat Beljulji. Foto: S.Tasić/OK Radio Nedžat Beljulji. Foto: S.Tasić/OK Radio

Za nekoliko dana, od kada je obelodanio svoju ideju, Beljuljija je podržalo dvadesetak ljudi, pa je na namenski račun koji je otvorio u ovu svrhu već pristiglo više od 2.000 evra.

Ideja nije nova, slične akcije su već pokrenute u Srbiji i to je način da se pomogne lokalnoj sredini, kaže Beljulji.

- Prvobitna reakcija je van mojih očekivanja, za par dana je već prikupljena značajna suma - navodi on.

Akcija će trajati do 7. juna, do kada država isplaćuje pomoć
, a kako će pomoć biti raspoređena, odlučiće se kada se prikupi ukupna suma.

- Kada budu poznati svi donatori, napraviću mini anketu na svom fejsbuk profilu, gde će oni predlagati gde da budu preusmerena sredstva.

Zavisno od konačne sume, nastojaćemo da pomoć bude upućena onima kojima je zaista potrebna
- kaže Beljulji.

Novac se prikuplja na namenski račun u Komercijalnoj banci 205-9011000275985-78, a poziv za donaciju je upućen svim humanim ljudima kojima je Bujanovac u srcu.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Dragan Mladenovic
31.05.2020. , 16:59
Pa kako da mi nije potrebna pomoc invalid sam 80 % imao sam 40 operacija na nozi,jednu na glavi od izliva krvi na mozgu plus toga sam dijabeticar na insulinu dva puta dnevno po 18 jedinica.A zivim od socijalne pomoci.I kucici u kojoj zivim sadasnji gradonacelnik mi je obecao dace mi opremiti kupatilo za licnu higijenu sto nije nista uradio osim sto su izlepili samo plocice i prekinuli sa radovima sad i pakete sa hranom ne daju vise preko centra za socijalni rad tako da zivim na rubu egzistencije ali kote pita,lepo kazu:Sirotinjo i Bogu si teska.A dasam radno sposoban nebih trazio niciju milostinju gospodo.