Humani Surduličani: Bodovi za OPSTANAK, prihod za MAŠU

Lokalne vesti - Subota 13.04.2019 - 12:57

Vranje - Prvu od sedam utakmica plej-aut faze ovosezonskog prvenstva, Radnik odigrava na domaćem terenu kada dočekuje ekipu Bačke.

"Bitno je da ne dođemo u opasnu zonu" FOTO: FK Radnik
Skor dva tima, može se reći da bi bio nerešen (susret u prvom delu prvenstva u Bačkoj Palanci 1:0, a u drugoj polusezoni u Surdulici 3:2).
 
Po rečima šefa struke Radnika, Milana Milanovića, pobeda već u prvom kolu bi puna značila kako bi se Surduličani održali pri vrhu donjeg dela tabele, a bodovi osvojeni kod kuće uveliko bi bili slađi.
 
- Igramo kod kuće i igramo sa ciljem opstanka u ligi. Bitno je da ne dođemo u opasnu zonu, a za to nam trebaju minimum dve pobede
 
Uradićemo sve da već prvo domaćinstvo odigramo kako treba i obezbedimo svoju poziciju – optimističan je Milanović.
 
Utakmica 31.kola, Radnik - Bačka, igra se u subotu od 18 časova na Gradskom stadionu u Surdulici, a karte za ovaj meč u prodaji su od petka ujutru po ceni od 100 dinara za Zapadnu i 200 dinara za Istočnu tribinu. 
 
Sav prihod od ulaznica i ovoga puta ide u humanitarne svrhe - akciji Crvenog Krsta Surdulica za pomoć Mariji Maši Đorđević, mladoj Surduličanki kojoj je neophodno hitno lečenje u inostranstvu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: