Humanitarni koncert Nikole Rokvića u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 22.03.2023 - 10:09

U organizaciji Eparhije Vranjske, pevač Nikola Rokvić održaće veliki humanitarni koncert u porti Sabornog hrama 20. aprila.

Foto: FB Nikole Rokvića Foto: FB Nikole Rokvića

Minimalna cena ulaznice koje će se naći u preporodaji je 500 dinara za fizička lica i 1.000 dinara za pravna.

Biće postavljene i donatorske kutije.

Podršku na nastupu pružiće Nikoli Rokviću i hor “Vera”, a u najavi je još jedno iznenađenje večeri.


Podsećamo da skoro mesec dana humanitarci okupljeni oko više organizacija, a na inicijativu Ženskog solidarnog fronta, sprovode niz akcija u cilju prikupljanja sredstava za tri korisnice fondacije Budi human.

Pod sloganom “Za tri naše” Ženski solidarni front, Eparhija Vranjska,Udruženja Roditeljstvo plus i Borino evropsko Vranje, škola fudbala Prestiž i Društvo onkoloških pacijenata sproveli su više akcija i svakodnevno rade na prikupljanju sredstava za lečenje, Adrijane Simenove, Snežane Stanković i Nadice Stošić.


Uz pomoć brojnih pojedinaca, preduzeća, ustanova i javnih ličnosti do sada je na račune uplaćeno preko milion i po dinara.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
whydonate
20.03.2024. , 14:05
Prikupljanje sredstava ključno je za podršku humanitarnim inicijativama i važnim projektima. Svaki doprinos, ma koliko bio mali, ima velik utjecaj na poboljšanje života drugih. prikupljanja sredstava