Humanitarni koncert ZA TAŠU na vranjskom šetalištu

Lokalne vesti - Četvrtak 05.08.2021 - 12:45

Gradski hor iz Surdulice "Ad Libitum" održaće danas u Vranju koncert na kojem će se prikupljati sredstva za lečenje dvogodišnje Taše Vučković iz Žitorađe.

Ostalo je još malo vremena FOTO: Budi human Ostalo je još malo vremena FOTO: Budi human
Nakon što su slične koncerte za Tašino lečenje održali u Surdulici i Vladičinom Hanu, članovi hora "Ad Libitum" nastavljaju humanu misiju nastupom u Vranju, na gradskom šetalištu.
 
Koncert će početi u 18:30, a na repertoaru je tridesetak popularnih narodnih i zabavnih pesama.
 
Biće postavljena kutija u koju svi Vranjanci mogu priložiti novac koji će biti uplaćen na namenski račun za lečenje Taše Vučković.
 
Devojčica mora hitno na operaciju u Tursku, a kako saznajemo, njen polazak je odložen za sredu zbog nedostatrka sredstava.
 
Taši je dijagnostikovan tumor zadnje lobanjske jame koji je potrebno operisati što hitnije.
 
Možete joj pomoći i slanjem SMS-a sa sadržajem 1075 na 3030 ili uplatom na dinarski račun 160-6000001131430-80 ili devizni 160600000113398675.
 
Takođe, možete pomoći i uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj, zatim uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal ili skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: