HUMANOST U ŠKOLAMA: Zmajevci prikupili igračke za decu

Lokalne vesti - Petak 30.11.2018 - 11:09

Učenici OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Vranju, njihovi nastavnici i roditelji, prikupili su 50 kutija igračaka u akciji “Igračka za svako dete”.

Humani učenici i njihovi đaci. Foto: Promo Humani učenici i njihovi đaci. Foto: Promo

Milena Marinković, direktorka škole, kaže da su svi učenici učestvovali, a da su zajedno sa roditeljima na radionicama pripremili i ukrasne kutije kako bi upakovali poklone.

Igračke je primila Ivana Tasić, direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju, gde se prikupljaju igračke.

Učenici su zajedno sa učiteljicama Snežanom Nikolić i Ljiljanom Popović priredili i priredbu, kako bi i na taj način pomogli akciju.

Akcija Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, koja se realizuje u saradnji sa Centrom za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite i uz podrškulokane samouprave počela je 17. septembra.

Cilj akcije je prikupljanje polovnih i novih igračaka koje će biti donirane Dečjem odeljenju vranjske Bolnice, Dnevnom boravku za decu ometenu u razvoju i Sigurnoj kući, a igračke će dobiti i mališani iz Centra za prihvat izbeglica u Vranju kao i nekoliko socijalno ugroženih porodica, na osnovu podataka Centra za socijalni rad.

Svi koji žele da doniraju igračke mogu ih doneti ili poslati u Javnu ustanovu „Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite“ ili poslati na adresu ove institucije ulica Moše Pijade bb , 17000 Vranje.






 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: