I MLADI VRANJA u akciji pomoći MIGRANTIMA

Lokalne vesti - Petak 25.05.2018 - 09:28

Mladi Vranja u petak imaju priliku da pokažu humanost i solidarnost učešćem u akciji prikupljanja pomoći za korisnike Prihvatnog centra za migrante u Bujanovcu.

Migrantima iz Bujanovca neophodna pomoć FOTO: Reuters Migrantima iz Bujanovca neophodna pomoć FOTO: Reuters
Kancelarija za mlade Vranje uzela je učešće u projektu “Prevazilaženje jaza između mladih iz lokalne i migrantske populacije”, koji je pokrenuo Civilni Resurs centar iz Bujanovca.
 
Sve donacije mogu da se dostavie u petak 25. maja u terminu od 12 do 14 časova u Kancelariji za mlade Vranje na adresi ulica 29. novembra bb (sala OKCE), i od ponedeljka do srede u terminu od 09 do15 časova na istoj adresi.
 
Kako kažu organizatori, osim garderobe, prihvatiće se i sredstva za ličnu higijenu, kao i igračke.
 
- Pozivamo Vas na humanost i solidarnost. Zavirite u svoje ormare, verujemo da svako od nas ima odeću koju može donirati.
 
Sve što budemo prikupili, uz vašu pomoć, biće podeljeno migrantima iz kampa u Bujanovcu kojima je naša pomoć trenutno neophodna – stoji u pozivu Kancelarije za mlade Vranje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: