I "Pčinja" u lancu zloupotreba

Lokalne vesti - Četvrtak 02.08.2012 - 11:04

Srpska policija podnela je krivičnu prijavu protiv šest osoba zbog zloupotrebe start ap kredita, među kojima je i Tonče S. vlasnika vranjske "Pčinje".

Pored njega, za zloupotrebu tešku pet miliona dinara osumnjičeni su i privrednici iz Trstenika, Kraljeva i Vrnjačke Banje. 
 
Za zloupotrebu službenog položaja osumnjičeni su odgovorno lice "Bili Komerca 002" i "Pčinje" Dalibor B. (37) iz Kraljeva, vlasnik "Bili Komerca 002" Nebojša N. (41) iz Kraljeva, vlasnica radnje "Tiks" Tijana K. (22) iz Mataruške Banje, vlasnik radnje "Bon Stajl" Stevan O. (35) iz Trstenika i Tonče S. (23) vlasnik preduzeća "Pčinja" iz Vranja.
 
U policijskom saopštenju se navodi da su osumnjičeni osnivali fiktivna preduzeća i radnje da bi dobili kredite Fonda za razvoj, obavljajući pri tom fiktivnu kupovinu, prodaju i isporuku mašina. 
 

Potom kredite nisu otplaćivali, čime su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist od oko pet miliona dinara. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: