I u Vranju zaživela ONLAJN PIJACA

Lokalne vesti - Sreda 08.04.2020 - 11:48

Prodaja poljoprivrednih prehrambenih proizvoda tokom vanrednog stanja preselila se u virtuelni prostor i na teritoriji Vranja.

Cena i način isporuke stvar dogovora FOTO: grist.com Cena i način isporuke stvar dogovora FOTO: grist.com
Pandemija korona virusa zatvorila je sve pijace u Srbiji, tako da proizvođači i kupci raže alternativne načine za kupoprodaju voća i povrća.
 
Pre dva dana, osnovana je fejsbuk grupa "Vranjska online pijaca" gde poljoprivredni proizvođači mogu da ponude svoje proizvode.
 
- S obzirom na to da pijace ne rade, a sezona je mladog povrća, mi ćemo ostati uskraćeni, a ljudi koji žive od toga biće prinuđeni da bacaju sve te proizvode.
 
Zato je napravljena ova grupa koja je namenjena isključivo za prodaju poljoprivrednih prehrambenih proizvoda potrošačima, a ne na veliko trgovcima i preprodavcima - poručuju administratori grupe.
 
"Vranjska online pijaca" za sada ima nešto više od 300 članova, a cena i način isporuke je stvar dogovora između prodavca i kupca uz, svakako, poštovanje opštih preventivnih mera zaštite od korona virusa.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: