I Vranje dobija nova VATROGASNA I SLUŽBENA VOZILA

Lokalne vesti - Petak 02.08.2019 - 12:22

Vranje - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je danas dodeli 80 vatrogasnih i službenih vozila organizacionim jedinicama koje je nabavio MUP i istakao da će građane štititi dobro opremljena policija i vatrogasci.

Ministar Nebojša Stefanović na svečanom uručenju FOTO: MUP Srbije Ministar Nebojša Stefanović na svečanom uručenju FOTO: MUP Srbije
Sektoru za vanredne situacije MUP-a uručeno je, ispred Palate Srbija, 12 autocisterni MAN, a drugim organizacionim jedinicama dodeljeno je osam saniteta i 60 kombi vozila.
 
Stefanović je, na ceremoniji ispred Palate Srbija, rekao da će vozila biti isporučena jedinicama u Jagodini, Šapcu, Vranju, Novom Pazaru, Prokuplju, Zaječaru, Novom Sadu i Beogradu.
 
Stefanović je tom prilikom poručio da MUP nastavlja sa intenzivnim opremanjem policajaca i vatrogasaca i da ispunjava dato obećanje.
 
- Želimo da naši ljudi lakše i efikasnije obavljaju svoj posao.
 
Vatrogasna vozila će pomoći širom Srbije da se požari lakše gase i da naši vatrogasci budu bolje zaštićeni - naglasio je Stefanović.
 
Prema njegovim rečima, radi se samo o delu nabavke za ovu godinu.
 
Stefanović je rekao da svi mogu da vide da u gepeku svakog od vozila stoje četiri rezervne gume, da su obezbeđena dva besplatna servisa, kao i da je MUP dobio popust na cenu.
 
On je najavio da će ove godine biti nabavljeno još vatrogasnih vozila koja će biti poslata širom Srbije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Zagoreli
02.08.2019. , 12:59
A naša ko je primio, kad je cela služba u ćorku? Pitam, jer nema požar ko da gasi.