Info dani: Kako konkurisati za programe Evropske unije

Lokalne vesti - Četvrtak 21.11.2019 - 12:09

Vranje - U okviru projekta „Podrška učestvovanju u EU programima“, koji finansira Evropska unija, u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije i drugim partnerima, biće održani Info dani o EU programima

Info dan u Vranju 28. novembra FOTO: Printscreen Info dan u Vranju 28. novembra FOTO: Printscreen
Na ovim sesijama biće reči o sledećim programima: HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020, namenjenim javnom, privatnom i nevladinom sektoru. 
 
Tim stručnjaka sa iskustvom u apliciranju i implementaciji projekata finansiranih iz EU programa, održaće prezentacije o mogućnostima apliciranja, načinima za pronalaženje adekvatnih partnera, kao i podobnostima za apliciranje konkretnim projektom. 
 
Info dani namenjeni su predstavnicima preduzeća, agencija za regionalni razvoj, poslovnih udruženja i organizacija, lokalnih samouprava, fakulteta, naučnih institucija, nevladinih organizacija i svima drugima koji su zainteresovani da apliciraju za učešće u nekom EU programu. 
 
Kako je planirano, Info dan u Vranju biće održan u četvrtak, 28. novembra u 11.00 sati, u velikoj sali Skupštine grada.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: