IZAĐI MI NA TEGLU i ove godine u Hanu

Lokalne vesti - Utorak 21.08.2018 - 07:06

Vranje - U nedelju 26. avgusta od 9 do 18 časova, na prostoru USC „Kunjak“ u Vladičinom Hanu, biće održano takmičenje u spremanju ajvara „Izađi mi na teglu“.

Ekipa Srculenca. Foto: FB Ekipa Srculenca. Foto: FB

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje ekipa potrebno je obrtaitni se lično u Centar kulture ili se javite na brojeve telefona: 017/ 473 824; 062 8865759 i 062 8865764.

Prijavljivanje takmičara je do petka 24. avgusta, a broj ekipa je ograničen.

Nagrada za prvoplasiranu ekipu je šporet
na drva i plasman u finale.

Pored takmičarskog dela, kao i svake godine organizovan je i bogat celodnevi program za posetioce , vredne nagrade za pobednike, kao i edukativni dečiji program.

Zahvaljujući brojnim partnerima Tempo, Bakina Tajna, Maxi, MBS-Milan Blagojevic Smederevo, Coca-Cola, YUHOR, Zaječarsko pivo, Vox, Terra Travel, Iskon ulje, Vizija Računovodstvo, GMT Company uz čiju se pomoć karavan iz godine u godinu razvija, nagradni fond za ovu sezonu biće rekordan i iznosiće oko 1,5 miliona dinara.

Veliko finale koje će okupiti pobednike iz svih gradova, održaće se 13. oktobra u Beogradu gde će vlasnik recepta za pobedu biti krunisan za kralja ajvara i poneće titulu najboljeg ajvar majstora u 2018. godini.

Ekipa “Srculenca” iz Vladičinog Hana osvojila je prošle godine treće mesto na finalnom takmičenju u spremanju ajvara “Izađi mi na teglu” koje je održano u Soko Banji.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: