Izbori 2023.- Vučić u Vranju: Pregovaramo o velikoj investiciji od preko 100 miliona evra, a nećemo ostaviti ni Simpo, ni Jumko (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 08.12.2023 - 19:44

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je nadu da će uspešno završiti razgovore o velikoj zapadnoj investiciji od preko 100 miliona evra.

Foto: M. Spirić/OK Radio Foto: M. Spirić/OK Radio

- Nadam se da ćemo uspešno završiti regovore za jednu zapadnu investiciju u vrednosti od preko 100 miliona evra.

Hoćemo da osnažimo ceo jug Srbije, da na jugu žive jednako dobro kao u Beogradu i Novom Sadu -
poručio je predsednik Srbije na skupu u Vranju.

Predsednik Vučić je pozdravljen aplauzom i trubama prilikom izlaska na binu, i zahvalio se svima što su u velikom broju došli na skup.

- Posebno se zahvaljujem našem gostu večeras. To je legendarni srpski i makedonski košarkaš Pero Antić. Veliko hvala Pero! Nikada sa megdana nije pobegao, nikada se nije stideo svog naroda - rekao je predsednik.

On ističe da je pred nama 17. decembra važna odluka, birate budućnost svoje dece i roditelja.


Takve odluke se ne donose na prečac. Ne zato što je neko uzviknuo ili održao dobar govor. Odluke se donose na osnovu rezultata i posvećenosti. Kao kada biste gledali kome ćete ostaviti svoje dete na čuvanje
- rekao je Vučić.

Predsednik ističe da nije došao da govori da je sve dobro i idealno, i da imamo mnogo problema.
Ističe da je auto-put kroz Grdeličku klisuru nešto na šta smo navikli, iako decenijama prethodne vlasti nisu htele da ga završe.


- Osnažićemo Jumko i Simpo, dovešćemo novog investitora. To će ojačati i sam grad. Onda idemo da radimo dečije odeljenje. Stigao je mamograf u Vladičin Han, i sramota je bilo što ga nije bilo ranije - kaže predsednik.

Dodaje da moramo osnažiti naše žene, i u porodici, i u državi.

Predsednik je rekao da stalno dobija zahteve iz raznih gradova, o izgradnji stadiona i hala.


 

Foto Galerija

Miting SNS, Obraćanje Vučića

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: