Izmene u režimu parkiranja u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 26.10.2021 - 11:19

Od ponedeljka, 01. novembra 2021. godine, u skladu sa Rešenjem, koje je donelo Gradsko veće grada Vranja, u ulicama u užem gradskom jezgru izmenjene su zone naplate parkiranja,tako da su pojedine ulice iz Prve prešle u Ekstra zonu, a pojedine ulice iz Druge u Prvu zonu.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Parkiranje u Ekstra zoni je ograničeno na 120 minuta u kontinuitetu, nakon čega je korisnik obavezan da napusti zonu na najmanje 30 minuta. Cena započetog sata je nepromenjena i iznosi 40,00 dinara, odnosno 50,00 dinara u drugom satu, uplata se vrši slanjem SMS poruke na 9174.

Ulice u ekstra zoni: K.S.Prvovenčanog, Dr Dimitrija Jovčića, Beogradska, Ive Lole Ribara, Heroja sa Košara

Ulice u prvoj (crvenoj) zoni: Lenjinova(krak), Dunavska, Partizanska, Kneza Miloša, Kralja Milana, Narodnog heroja, Vule Antića, Dositejeva, Matije Gupca, Svetozara Markovića, Cara Dušana, Bore Stankovića (od kružnog toka do mosta).


Ulice u drugoj (žutoj) zoni: Jovana Hadživasiljevića, Garaža Tekija, Kolubarska, Oca Justina Popovića, Branislava Nušića, Sime Pogačarevića, Ivana Cankara, Zmaj Jove, Hajduk Veljkova, Proleterskih brigade, Bore Stankovića (od mosta do restorana A2).

Parkiranje se može platiti slanjem SMS poruke na 9171, 9170, 9172, 9173 i na 9174 u zavisnosti u kojoj zoni je vozilo parkirano, kao i putem parking karata koje se mogu kupiti u  prodajnim objektima koji imaju vidno istaknuto obaveštenje o prodaji.


Za sve dodatne informacije građani  mogu da se informišu na blagajni JKP “Parking servis” Vranje ili pozivom na broj 017/420-200

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Milos
26.10.2021. , 23:05
Ma ceo grad da se obelezi, a kad izlazis iz ulice koje vode na Jovana Hadzivasiljevica prilikom ukljucenje, ne vidis vozila koja idi niz ulicu od parkiranih vozila. Svako ukljucenje je rizicno na ulicu Jovana Hadzivasiljevica iz bilo koju ulicu sa desne strane
Bata
27.10.2021. , 07:07
O Gospode! Ovi umislili da se Vranje bori sa Novim Sadom za mesto br 2 u državi Jbt stvarno došlo "zlatno doba"