Jednoglasna odluka: Vranje domaćin JOAKIMA VUJIĆA

Lokalne vesti - Petak 07.02.2020 - 13:48

Vranje će biti domaćin 56. Festivala profesionalnih pozorišta Srbije "Joakim Vujić", odlučila je Zajednica profesionalnih pozorišta Srbije.

Milenković, Zorica Jović (levo) i Dinulović i Nenad Jović (desno) FOTO: vranje.org.rs Milenković, Zorica Jović (levo) i Dinulović i Nenad Jović (desno) FOTO: vranje.org.rs
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, gradska većnica Zorica Jović i direktor vranjskog pozorišta Nenad Jović, susreli su se sa predsednikom Zajednica profesionalnih pozorišta Srbije, Miodragom Dinulovićem.
 
On ih je upoznao sa jednoglasnom odlukom predsedništva Zajednice da vranjskom pozorištu i gradu Vranju bude poverena organizacija 56. Festivala profesionalnih pozorišta Srbije "Joakim Vujić"
 
- Ceneći napore koje je ansambl vaše pozorišne kuće uložio u proteklih osam godina na očuvanju pozorišnog života grada, kao i rezultate koje je zabeležio upravo na festivalu "Joakim Vujić", odluka da vam poverimo organizaciju festivala u godini kada ste se vratili u svoj pozorišni dom, više je nego opravdana i u svakom smislu mnogoznačna - rekao je prilikom susreta Dinulović. 
 
- Grad Vranje i Pozorište "Bora Stanković" počastvovani su što im se ukazala prilika da budu domaćini ovako značajnog pozorišnog festivala i priušte vranjskoj publici posebnu privilegiju da gledaju najbolja pozorišna ostvarenja
 
Lokalna samouprava pružiće svu neophodnu podršku u realizaciji festivala - kazao je gradonačelnik Slobodan Milenković
 
Festival "Joakim Vujić" je jedan od najznačajnijih pozorišnih festivala u našoj zemlji, čiji je jedan od pokrovitelja i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. 
 
Festival je presek najbolje produkcije profesionalnih pozorišnih predstava Srbije od Šapca do Gračanice.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: