Jeziv prizor: Desetkovano stado ovaca na putu, čobanin TEŠKO POVREĐEN (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Lokalne vesti - Petak 14.01.2022 - 10:49

Više ovaca je usmrćeno u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak predveče dogodila u selu Pavlovac kod Vranja.

Sa lica mesta FOTO: Screenshot Sa lica mesta FOTO: Screenshot
Prema podacima Policijske uprave Vranje, saobraćajna nesreća se dogodila oko 17 časa na državnom putu 2. A reda u selu Pavlovac
 
Vozeći iz pravca Neradovca prema Davidovcu, "golf" bujanovačkih registarskih oznaka je udario u stado ovaca koje se kretalo kolovozom.
 
Tom prilikom, usmrćeno je više ovaca, kažu iz policije, ne precizirajući koliki je tačno taj broj.
 
Prema detaljima uviđaja, pretpostavlja se da se jedna od ovaca, od siline udara, odbila i udarila u čobana starog 57 godina, koji je zadobio teške telesne povrede
 
Njemu je medicinska pomoć pružena u Zdravstvenom centru (ZC) Vranje, nakon čega je, zbog težine povreda, transportovan u Klinički centar u Nišu.
 
Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaj na licu mesta su obavili pripadnici saobraćajne policije, a tužilaštvo će, na osnovu dalje istrage, odlučivati o narednim koracima.
 
Kako OK Radio nezvanično saznaje, oba aktera ove nesreće su podvrgnuti alko-testu i bili negativni, tako da alkohol nije uzrok ovog incidenta.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: