Jezivo: Maloletnicu napastvovao ROĐAK, njena baka čula buku i prekinula HOROR

Lokalne vesti - Petak 14.05.2021 - 14:29

Maloletnicu iz naselja Ogošt u Vranjskoj Banji je u sredu u večernjim satima napastvovao rođak koji se tereti za nedozvoljene polne radnje, saznaje OK Radio.

Osumnjičeni uhvaćen i priveden FOTO: Ilustracija/Shutterstock Osumnjičeni uhvaćen i priveden FOTO: Ilustracija/Shutterstock
Trideset trogodišnji muškarac je, kako saznajemo, ušao u kuću bake devojčice i rukama je, s leđa uhvatio za glavu i vukao ka sebi sa namerom da je poljubi.
 
Nakon što je ona pružila otpor, osumnjičeni je oborio na pod, legao preko nje i čupao je za kosu, pokušavajući da je napastvuje. 
 
Vrisku devojčice je čula njena baka i iz dvorišta ušla u kuću, prekinuvši nasilni čin.
 
Osumnjičeni je izašao iz kuće i zapretio oštećenoj da nikome ništa ne sme da priča.
 
Devojka je, saznajemo nazvanično, zadobila povrede u predelu lica, zbog čega je dobila medicinsku pomoć.
 
Osumnjičeni se, nakon izvršenog dela, dao u bekstvo, nakon čega je lociran i priveden, potvrđeno je OK Radiju u Osnovnom javnom tužilaštvu.
 
Takođe, potvrđeno nam je i da je protiv osumnjičenog podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.
 
Kako saznajemo, on je od ranije poznat organima gonjenja zbog sumnje na izvšenje krađa.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: