Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja

Lokalne vesti - Četvrtak 24.11.2022 - 10:10

Istražni organi u Pčinjskom okrugu rade na još jednom prijavljenom slučaju vršnjačkog nasilja. Otac petnaestogodišnjeg dečaka Ninoslav Spasić prijavio je da je u utorak, 22. novembra, njegovog sina udario drugi dečak i naneo mu teže telesne povrede, prenose Novosti.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
- Kome smeta dete koje je pobedilo epilepsiju zahvaljujući bavljenju sportom i terapijama? Zar treba neko da ubije dete što možda bolje igra – pita se Ninoslav Spasić, otac povređenog dečaka na početku razgovora.
 
On kaže da je drugi dečak nakon zajedničkog treninga košarke, u svlačionici revoltiran time što je izgubio, najpre verbalno napao njegovog sina, izrekao niz ružnih reči i onda ga udario.
 
- Prijavio sam slučaj i kao roditelj spreman sa da idem do kraja kako bi isterao pravdu jer ne želim da ni jedno dete trpi nasilje – kaže Spasić.
 
U Tužilaštvu je potvrđeno da je prijavljena tuča između dvojice dečaka pri čemu je jedan pesnicom udario drugog. Naloženo je da se obave razgovori sa svim akterima, nastavnikom i obaveste službe škole.
 
 
 
OK Radio, Novosti,

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: