Još jedna lokacija za STANOVE BEZBEDNJAKA u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 10.04.2019 - 10:24

Grad Vranje priprema još jednu lokaciju za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednost, potvrdila je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine, posle sastanka s predstavnicima Pčinjskog okruga i rukovodstva grada Vranja.

Lokacija u Vranju na kojoj se već uveliko radi. Foto: D.Ristić/OK Radio Lokacija u Vranju na kojoj se već uveliko radi. Foto: D.Ristić/OK Radio

U Vranju su u, kao i u Nišu, u februaru počeli radovi na izgradnji jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a Mihajlović je na konferenciji za novinare rekla da je Vranje prvi grad koji je predložio lokaciju za te stanove, pre svih drugih gradova, potpuno spremno i pripremljeno.

- To je stvarno primer za druge. Radovi se ovde odvijaju. Tačno je godinu rok od dana kada su izvođači ušli u posed, kada smo svečano otvorili radove. Vranje već priprema još jednu lokaciju - rekla je Mihajlović.

Očekuje da se aplicira za dozvolu kada bude spremna nova lokacija u Vranju za te stanove.

Mihajlovićeva je dodala da je država pokrenula projekat izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, te da je novac obezbeđen.


- Veoma nam je stalo da kroz javne pozive dobijemo što vise različitih građevinskih kompanija koje će na tome raditi - rekla je Mihajlovićeva.

Navela je da je još važnije da se vidi kako taj projekat funkcioniše u gradovima, jer je njegovo proširenje jedna od ideja.

Razmišljaće se, kaže, i o tome da se taj projekat možda proširi i na stanove za zdravstvene radnike.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: