Još jedna PROTESTNA ŠETNJA u Vranju

Lokalne vesti - Petak 08.02.2019 - 23:26

U Vranju je, u već uobičajenom terminu, u petak od 18 časova, održan treći po redu protest pod sloganom „Vranje bez straha“.

Bubnjevi, transparenti i pištaljke, treći put FOTO: OK Radio Bubnjevi, transparenti i pištaljke, treći put FOTO: OK Radio
Nedeljković je svoje izlaganje usmerio na seriju saopštenja kojima se osuđuje kritika stanja u vranjskom zdravstvu i ZC Vranje, rekavši da je sasvim normalno da se bavi problemima u ustanovi u kojoj radi i zarađuje hleb. 
 
On je naglasio da su lekari svesni, samomisleći ljudi koji ne žele  "partijski jaram" oko vrata i čiji je osnovni zadatak pružanje pomoći narodu, što je privilegija koju im niko ne može oduzeti.
 
On je ponovio zahtev izrečen na prethodnom protestu za ostavkom kompletnog menadžmenta ZC Vranje.
 
Istoričar Čedomir Antić je u svom izlaganju rekao da Srbija treba da bude zemlja u kojoj vladaju pravo i pravda i u kojoj se vlast smenjuje svake četiri godine.
 
Uz uobičajene propratne detalje, bubnjeve, transparente i pištaljke, protestanti su još jednom prošli centralnim gradskim ulicama.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Gorca
09.02.2019. , 17:39
Mislim da je potresna . Koliko su jadni hoće i ono vlast bez raboru
x
09.02.2019. , 23:46
Da sepolitika NE mesa u zdravstvo da procitaju hipokratovu zakletvu
Zeka
10.02.2019. , 07:50
A vi ste vlast uzeli sa rabotu a? Cuti bre jado nepismena. Sto voda donese,ce odnese,ne brini, polk.