Još malo vremena za prijavu za socijalno inovativne projekte

Lokalne vesti - Četvrtak 19.07.2018 - 11:02

Vranje - Rok podnošenje prijava za javne pozive za socijalno inovativne projekte, koje finansira Vlada Švajcarske kroz program Swiss PRO, ističe 3. avgusta.

Fond za dodelu sredstava 420.000 evra. Foto: Thinkstock Fond za dodelu sredstava 420.000 evra. Foto: Thinkstock

Do tog vremena zainteresovane organizacije civilnog društva i lokalne samouprave sa mogu predložiti projekte usmerene na potrebe ranjivih grupa i njihovo socijalno uključivanje.

Kroz javni poziv namenjen civilnom sektoru, u kom pravo učešća imaju organizacije sa iskustvom u sprovođenju projekata usmerenih ka ranjivim grupama, program će podržati do 25 organizacija za sprovođenje projekata u vrednosti od 10.000 do 14.000 evra.

S druge strane, program će kroz drugi poziv pružiti tehničku podršku, a zatim i sredstva za sprovođenje projekata u partnerstvu sa civilnim sektorom za najviše 10 lokalnih samouprava iz programske oblasti koje pripadaju III i IV grupi prema stepenu razvijenosti.

Ukupna vrednost fonda za podršku socijalno inovativnim projektima iznosi 420.000 evra.

Više informacija o samom pozivu, kriterijumima za izbor korisnika, načinu konkurisanja, kao i dokumentacija za prijavljivanje dostupne su na veb sajtu programa i stranici „Konkursi“.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: