Još tenderi, i kreće obnova Pozorišta

Lokalne vesti - Sreda 14.08.2013 - 01:16

Arhitektonski biro “Grad” konačno je predao Glavni projekt za gradnju Pozorišta “Bora Stanković” u Vranju, koje je izgorelo u podmetnutom požaru 2. jula prošle godine.

Projekt za vranjsko Pozorište Projekt za vranjsko Pozorište

Projekt je u ime Vranja primio gradonačelnik Zoran Antić, koji je tom prilikom rekao da sada slede tehnički detalji, a onda i početak obnove teatra.

Posle završetka projekta novog pozorišta, slede tenderi, pa očekivano vreme za žalbe, odlučivanje po mogučim žalbama, a onda i početak radova.

Izrađena dokumentacija je tehnički preduslov za izvođenje radova na zgradi Pozorišta, a sam projekat je finansiran od strane EU Progres Programa i Grada Vranja, u ukupnoj vrednosti od 24.000 evra.

U Gradu tvrde da novaca za izgradnju pozorišta ima, te da je samo u akciji prikupljanja dobrovoljnih priloga prikupljeno oko 34 miliona dinara, kao i da je država Srbija obećala još najmanje 25 miliona za te namene.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: