JS I VRANJE VRANJANCIMA u koaliciji

Lokalne vesti - Utorak 25.02.2020 - 14:19

Jedinstvena Srbija će zajedno sa GG “Vranje Vranjencima” izaći zajedno na izbore, potvrdili su njihovi lideri Dejan Manić i Miloš Nikolić.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Manić pojašnjava da se sve strane pretkoalicionog dogovora slažu u mnogo čemu, posebno u ciljevima za dobrobit građana Vranja i Srbije.

- Lako je da vodite grad i sprovodite ideje kada imate od koga da učite.  

Mi iz Jedinstvene Srbije to i te kako imamo, svedoci smo svi da je naš predsednik Dragan Marković Palma, političar sa najvećim rejtingom u Srbiji posle Aleksandra Vučića, od Jagodine napravio evropski grad, grad sa najvećim brojem investicija i grad u kome život može samo da se poželi.

Samo to treba da prepišemo u Vranju i svima će biti mnogo bolje
- dodaje Manić.

Predsednik GG Vranje Vranjancima Miloš Nikolić rekao je da je sa liderom JS napravljen dogovor o kreiranju zajedničkog predizbornog programa sa kojim će ova koalicija izaći pred birače.

- Želimo da građanima i građankama Vranja ponudimo novine, jedan program koji neće biti populistički i neostvarljiv, već baziran na realnim osnovama.

Od danas ćemo delovati zajednički sa GrO JS i praviti zajedničku listu i realizovati sve druge predizborne aktivnost
i - rekao je Nikolić.

On je dodao da GG Vranje Vranjancima već ima uspostavljenu kadrovsku infrastrukturu, oko 750 članova i formirane gradski i mesne odbore.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Goge
25.02.2020. , 17:31
Лоповска дружина, ловци на фотеље. Ништа друго не знају, само да се уграде и продају.