JS obeležila stranačku slavu

Lokalne vesti - Utorak 16.02.2021 - 09:25

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju rezanjem slavskog kolača u hramu Svete Trojice obeležio je stranačku slavu Sretenje Gospodnje.

Foto: JS Foto: JS

Tim povodom održana je konferencija za medije u dvorištu crkve Svete Trojice, na otvorenom zbog trenutne epidemiološke situacije na kojoj je potpredsednik GrO Goran Stojković u ime GrO JS Vranje čestitao slavu članstvu stranke i sipatizerima a ostalim građanima Republike Srbije dan Državnosti, podsetivši sve da GrO JS Vranje obeležava slavu stranke od 2010 god.

Svima je poželeo puno uspeha u radu i dobro zdravlјe i uputio članovima stranke JS izvinjenje što večeras neće biti obržana već tradicionalna proslava zbog trenutne situacije sa kojom se suočavmo u toku borbe sa virusom COVID-19.

Tokom ovog perioda  izrasli smo u jednu ozbilјnu i stabilnu političku stranku, koja je pouzdan koalicioni partner u vlasti od 2012. godine. U dva izborna ciklusa GrO JS Vranje samostalno je izlazio na lokalne izbore i postigao izuzetan uspeh, osvojivši blizu 10% glasova. Zahvalјujući tome sada smo u lokalnom parlamentu zastuplјeni sa 6 odborničkih mandata.

Cilј Jedinstvene Srbije je borba za bolјi život svakog građanina i uvek ćemo podržavati predloge koji su dobri za Grad i građane bez obzira da li smo deo vlasti, čulo se na konferenciji.

Na kraju je istaknuto da iako je tokom svih ovih godina pretrpeo dosta izmena, Gradski odbor sada funcioniše još bolјe jer su u njemu pošteni, vredni i dosledni lјudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: