Specijaliteti sa juga Srbije, i to samsa, crvenci, podvarak, gravče na tavče i drugi, zahvaljujući Vranjanki Jeleni Marinković našli su se na jednoj međunarodnoj trpezi u Bosni.
Vranjski specijalteti. Foto: FB
Marinkovićeva radi u kampu za izbeglice „Bira“ u Bihaću, dobila je poziv od kolega iz susednog kampa koji je obeležavao godinu rada da u timu ekipe iz Srbije kuva.
- Ponosna sam što sam u onom gurmanskom šarenilu uspela da spremim stvari poput samse koje su jedinstvene u kuhinji grada iz koje dolazim.
Kuvali su zaposleni, ali i izbeglice.
Na meniju su bili specijaliteti iz Bosne i Hercegovine, Makedonije , ali i iz Irana, Eritreje, Indije, Pakistana, Italije i drugih zemalja - dodaje Marinkovićeva.
Vrati se na kategoriju Lokalne vesti
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.