Kadrovi SNS-a u vlasti osudili napad na Petrovića

Lokalne vesti - Utorak 26.11.2013 - 15:10

Povodom incidenta koji se dogodio u centru Vranja, kada je odbornik SNS Slobodan Petrović teško povređen, saopštenjem su se oglasili kadrovi SNS-a u gradskoj vlasti, zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov i predsednik Skupštine Dejan Tričković.

Vreme ljubavi - rukovodstvo na Vreme ljubavi - rukovodstvo na "Dnima Karanfila" FOTO Vranjske

U pisanom dokumentu najoštrije se osuđuje, kako piše, „vandalsko ponašanje prema odborniku Petroviću“.

– Najoštrije osuđujemo vandalsko ponašanje, da  li ono dolazi od narodnog poslanika Dragana Nikolića, dela rukovodstva SNS ili bilo kojih drugih koji su upotrebom fizičke sile naneli teške telesne povrede odborniku Slobodanu Petroviću.

Zgroženi smo ovakvim ponašanjem, jer metode prisile i zastrašivanja ne bi trebalo da budu svojstvene nikome, a pogotovu ne narodnim poslanicima, gradskim funkcionerima i drugima koji su umesto dijaloga izabrali batine kao model obračuna sa neistomišljenicima - piše u saopštenju u kome se od nadležnih državnih organa traži hitno preduzimanje odgovarajućih mera protiv učesnika tuče.

Na kraju, kažu Veličkova i Tričković, da će se oni kao „legalno izabrani predstavnici u lokalnoj samoupravi  boriti protiv ovakvih i sličnih pojava, bez obzira na to prema kome su usmereni“.
 
Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: