Kako do internet prodavnice bez velikih ulaganja

Lokalne vesti - Sreda 20.01.2021 - 12:40

Većina malih i srednjih biznisa često razmišlja o ideji sopstvene internet prodavnice, ali je veoma retko realizuje. A zašto je to tako, kada je dobro poznato da je prisustvo na vebu jedna od osnova svakog poslovanja?

FOTO: Promo FOTO: Promo

Pre svega, najčešći "krivac" jeste veoma visoka cena pokretanja online prodavnice, koju manje firme uglavnom nisu spremne da izdvoje. I zaista, ovakve usluge u agencijama koštaju daleko više od dostupnog budžeta ovih firmi.

Sa druge strane, vlasnici biznisa već imaju previše posla kojim su zaokupljeni i znaju da će im pokretanje tako velikog projekta iziskivati još više vremena, strpljenja, angažovanja i resursa.

Zašto je internet prodavnica toliko važna?


Internet prodaja već dugi niz godina predstavlja najbitniji aspekt u poslovanju biznisa orijentisanih na proizvodnju. Recimo, to je posebno došlo do izražaja za vreme pandemije, kada su građani bili primorani da ostanu u svojim domovima. Za to vreme, bez online prodavnice većina proizvođača bila bi u situaciji da obustavi svoj rad.

Dakle, online ponuda proizvoda povećava njihovu vidljivost, odnosno moć da budu dostupni većem broju ljudi. Bez obzira da li su kupci sprečeni da posete fizičko prodajno mesto ili jednostavno žive predaleko.

Takođe, online prodaja zaista značajno redukuje troškove prodaje. Ušteda je ogromna, kako na zakupu lokala, tako i na angažovanju radnika. U tom slučaju, zarada na prodatim proizvodima daleko je veća, nego što je to slučaj na fizičkom prodajnom mestu.

Rešenje za sopstvenu online prodavnicu bez velikih ulaganja


Imajući u vidu standardne brige vlasnika firmi, pojavilo se sjajno rešenje - koje može da zadovolji sve njihove potrebe za online prodajom, ali i da prevaziđe najčešće probleme na tom putu.

Ideja je realizovana u vidu savremenog sistema koji proizvođačima nudi mogućnost da formiraju svoj sopstveni web shop, ali po ceni samo mesečnog održavanja!

U okviru paketa, prodavci su u mogućnosti da kupcima ponude ceo svoj asortiman, uz adekvatne fotografije, precizne opise i karakteristike proizvoda.


Na ovaj način dobijaju sopstvenu online prodavnicu uz minimalna ulaganja i bez posebnog truda i tehničkog znanja.

Kako funkcioniše ovakav tip online prodavnice?


Online prodavnica na ProdavnicaU nudi sve mogućnosti i benefite klasične online prodavnice. Jedina razlika je, što se u ovom slučaju, prodavnica nalazi na već postojećoj platformi. Na taj način izbegnuti su svi troškovi vezani za pokretanje online prodaje, a plaća se samo razuman iznos mesečnog održavanja.

Baš kao i kod klasične online prodavnice, prodavac je u prilici da u okviru svog naloga kupcima ponudi sve proizvode iz svog asortimana. Prikaz sadržaja na sajtu ProdavnicaU dostupan je preko svih uređaja, odnosno mobilnih telefona, tableta ili desktop računara.
Celokupna ponuda na sajtu je optimizovana za pretraživače, što obezbeđuje bolju vidljivost na internetu i uvećanje potencijalnih kupaca.

Online prodavnica u okviru sistema ProdavnicaU je budućnost internet prezentacije malih i srednjih preduzeća, koja žele da prošire obim prodaje bez velikih ulaganja i mnogo truda. Olakšava procese, povoljna je i jednostavna za upotrebu - baš kao što internet prodavnica treba da bude!

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: