Kako do PARA koje deli Ministarstvo privrede

Lokalne vesti - Subota 06.04.2019 - 12:36

Vranje - Ministarstvo privrede, u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije, raspisalo je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstva za sledeće programe:

Dele se bespovratna sredstva FOTO: Printscreen Dele se bespovratna sredstva FOTO: Printscreen
1. Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2019. godini
 
Pravo prijave na Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava i podnošenje zahteva za kredit kod Fonda, imaju preduzetnici, mikro, mali i srednji privredni subjekti, zadruge koje su registrovane u Agenciji za privredne registre koje ispunjavaju uslove programa.
 
2. Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2019 godini
 
Privredni subjekti koji zadovolje uslove programa mogu ostvariti pravo na finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava u iznosu do 30% vrednosti ulaganja.
 
Pravo prijave na Javni poziv imaju preduzetnici i mikro i mala privredna društva koji su registrovani u Agenciji za privredne registre najranije u 2018. godini.
 
3. Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2019. godini
 
Sredstva opredeljena programom namenjena su malim preduzećima za sufinansiranje nabavke nove proizvodne opreme i opreme direktno uključene u proces proizvodnje razmenjivih dobara (proizvodne opreme) i izvođenje građevinskih radova.
 
Detaljne informacije o aktuelnim programima nalaze se na sledećim linkovima:
 
1. https://privreda.gov.rs/…/javni-poziv-za-dodelu-bespovratn…/
 
2. https://privreda.gov.rs/…/javni-poziv-za-dodelu-bespovratn…/
 
3. https://privreda.gov.rs/…/javni-poziv-za-dodelu-bespovratn…/
 
Javni poziv je otvoren dok se raspoloživa sredstva ne utroše, a najkasnije do 31.12.2019. godine, stoji u pozivu Mistarstva privrede.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: