Karakašević u Vranju: Top Spin vesnik boljih dana za vranjski stoni tenis

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.09.2021 - 13:46

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević priredili su prijem za predsednika Stonoteniskog saveza Srbije Aleksandra Karakaševića, njegove saradnike i predstavnike uprave Vranjskog stonoteniskog kluba ,,Top Spin''.

Nakon prijema u kabinetu gradonačelnika FOTO: vranje.org.rs Nakon prijema u kabinetu gradonačelnika FOTO: vranje.org.rs
Pozdravljajući goste, gradonačelnik Milenković izrazio je zadovoljstvo što je predsednik Stonoteniskog saveza Srbije posetu Pčinjskom okrugu počeo upravo od Vranja
 
On je upoznao goste sa stanjem u vranjskom sportu, sa naporima da se postojeća sportska infrastruktura obnovi i izgradi nova, kao i da je namera grada da u narednom periodu budu izdvajana veća sredstva za sport
 
- Gradsko rukovodstvo se trudi da na sve moguće načine pomogne stonoteniskom klubu, kako bi sa igračima i uspesima koje postižu, zadržao tako visoku poziciju u zemlji. 
 
Zajedno sa klubom ,,Top Spin'' nastojimo da maksimalno afirmišemo stoni tenis kao sportsku disciplinu, među mladima
 
Takođe, kontinuirano se ulažu napori da se osim u gradu i u seoskim sredinama stvore uslovi za bavljenje različitim sportovima - naglasio je gradonačelnik Milenković. 
 
Predsednik Stonoteniskog saveza Srbije, Aleksandar Karakašević izrazio je zadovoljstvo što u Vranju stoni tenis ide uzlaznom linijom
 
- Jako mi je drago što se stoni tenis tako lepo razvija u Vranju i to zahvaljujući trudu i radu tima koji je na čelu kluba ,,Top Spin'', što treba ceniti i poštovati. 
 
Nama je cilj da u naredne četiri godine pre svega obezbedimo trenere koji će obilaziti sve ove manje lokalne samouprave i doprineti afirmaciji i vraćanju stonog tenisa i u škole - rekao je Karakašević, obećavši podršku vranjskom klubu. 
 
Predsednik Vranjskog stonoteniskog kluba ,,Top Spin'', Filip Filipović, naglasio je da je od samog početka saradnja uprave kluba sa gradonačelnikom i gradskim većnikom za sport bila izuzetna, o čemu svedoče bolji uslovi za rad i rezultati koje klub postiže.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: