Karić: Nek Vranjanci samo prave bebe (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 01.02.2017 - 13:28

Bogoljub Karić, biznismen i lider pokreta „Snaga Srbije“ iskoristio je u sredu privatnu posetu Vranju da prošeta centrom grada i, kako je rekao, „oslušne puls naroda“.

Karić: Mi smo vredan narod FOTO: D. Ristić/OK Radio Karić: Mi smo vredan narod FOTO: D. Ristić/OK Radio

Karić je rekao da je došao u privatnu posetu svom zetu Nikoli i njegovoj porodici, ali i da oslušne kako Vranjanci dišu i šta imaju da kažu.

Sa dobrih pola sata zakašnjenja zbog gužve u Grdeličkoj klisuri, Bogoljub se pojavio ispred Pošte oko 13 časova, u društvu supruge Milanke i brata Dragomira.

Vidno dobrog raspoloženja, Karić je pozdravio okupljene Vranjance i rekao da je srećan što, posle 11 godina, može da se uključi u društveni život i učini sve što može za svoj narod i svoju zemlju.

- A Bogoljub Karić može u ogromnoj meri da pomogne svom narodu.

Odabrao sam da, odmah nakon Beograda, dođem u Vranje, jedan od najlepših naših gradova, što je prirodno.

Došao sam kod mog zeta Nikole i da vidim neke svoje prijatelje nakon 11 godina
– rekao je Karić.

Na konstataciju da Vranjanci od njega očekuju mnogo, Karić odgovara da od njega očekuje, ne samo Vranje, već i cela Srbija.

- Ja nudim da se radi, šta hoćete više? Ja znam da smo mi vredni ljudi i gde god odete u inostranstvo, o našim ljudima možete da čujete samo dobre stvari – rekao je Karić.

On je okupljenima saopštio i da njegova ćerka Danica očekuje bebu, dodajući:

- Rade Vranjanci, prave decu, a tako i treba! Srbiji treba da se radi i da se rađa – kazao je Karić.

On je, šetajući centrom grada rekao da se Vranje nije mnogo promenilo za poslednjih 11 godina, osim što je još fabrika pod katancem.

Fotografišući se sa okupljenim Vranjancima, on je pohvalio izgradnju auto puta, ali i novoizgrađeno šetalište u centru grada.

Na kraju šetnje, Kariću se obratio i nekadašnji radnik fabrike „Koštana“, koji ga je upitao može li Srbija u Evropu sa dugovanjima prema radnicima koja godinama ostaju neizmirena.

- Vratiće država, moraće da vrati sve. I ja sam „slučaj Koštana“ – uzvratio je Karić, aludirajući očigledno na oduzimanje kompanije „Mobtel“.
 

    

    

 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: