Kerber i Milica Todorović zvezde Vlasinskog leta 2021

Lokalne vesti - Utorak 06.07.2021 - 11:34

Tradicionalno "Vlasinsko leto" će ove godine biti održano od 8. do 11. jula, saopštili su organizatori, a kao zvezde programa su najavljeni pevačica Milica Todorović i grupa Kerber.

FOTO: Promo FOTO: Promo
Program počinje u četvrtak, 8. jula, nastupom vokalne grupe "Konstantin" u porti crkve Svetog Đorđa u Surdulici.
 
Za petak je najavljeno otvarranje ulice "Odjek surduličke trube", prodajna izložba slika, knjiga, eko i etno proizvoda, zatim izložba, književno veče Ane Mitić Stošić, dok će na centralnoj bini u Surdulici koncert održati Milica Todorović.
 
U subotu će, nakon trubačke budilice, biti upriličen defile pionirskih i omladinskih orkestara, program za decu i mlade, takmičenje pionirskih i omladinskih trubačkih rkestara, a zatim i koncert grupe Kerber.
 
Istovremeno, na Vlasinskom jezeru će biti organizovano predstavljanje knjige "Noćni leptiri Vlasine, tradicionalni "Vlasinski kotlić" i kulturno-zabavni program.
 
U nedelju će na Vlasini biti održana tradicionalna "Vlasinska udica", dok će u Surdulici centralni događaj biti takmičenje seniorskih trubačkih orkestara, nakon kojeg će se znati ko od njih stiče vizu za Sabor u Guči.
 
Manifestacija "Vlasinsko leto" je jedna od najstarijih na jugu Srbije i centralni dogaćaj je kvalifikaciono predtakmičenje trubača sa juga za Guču.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: